Morgenforkælelse

Snuden i sporet

Indrømmet!!! Det er godt nok svært at holde ferie, når ferie plejer at være frie tøjler, når det gælder indtag af usund mad. Ikke fordi der tidligere har været så stor forskel på hverdag og “fest”, men når jeg er afsted hjemmefra, mærker jeg tydeligt de dårlige vaner, der har præget mit liv. Det hænger nok sammen med, at vanerne herhjemme efter et halvt års tid er ved at være ændret, mens de i sommerhuset stadig skal lægges om.

Jeg har altid spist wienerbrød til morgenmad i sommerhuset – nu bagte jeg koldhævede boller. Jeg har ofte (læs: næsten altid) købt slik, hvis jeg har været ved købmanden – slik jeg spiste på vejen tilbage til huset. Jeg har som regel valgt bilen, når jeg skulle til købmanden – der var jo hele 800 meter derover. Jeg har spist den største is, jeg kunne få (den med iskugler, softice, guf og flødebolle), og det har ofte været hver dag.

Jeg havde allerede besluttet hjemmefra, at jeg ikke skulle leve af salatblade og vand i min ferie. Det gør jeg jo sådan set heller ikke derhjemme, men i ferien skulle fokus være på at holde fri fra hverdagen. Lidt motion blev det til – både løbeture og fitness – men alligevel følte jeg mig ikke rigtig “i gang”. Det er jeg til gengæld kommet, efter jeg kom hjem.

Snuden er stukket i sporet, og nu skal der yderligere 20 kg af kroppen. Jeg ved ikke rigtig, hvor mange der læser med, men hvis nogen har lyst til at springe med på vognen, så vil jeg gerne prøve at beskrive lidt mere detaljeret, hvad jeg spiser, og hvordan jeg motionerer.

snuden-i-sporet-2Det er godt at være i gang igen!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenforkælelse