Lav din lektier

Bevæg dig glad!

– Jeg kunne godt tænke mig at være én af dem, der “lige” løber fem kilometer et par gange om ugen.

Sådan har jeg sagt i rigtig mange år. På en god dag gik jeg måske 6.000 skridt, og pulsen var på intet tidspunkt høj nok til, at jeg er begyndte at svede. Hvis jeg skulle gå til anden sal blev jeg voldsomt forpustet, og kunne næsten ikke tale, når jeg nåede toppen. Jeg fandt med andre ord ikke glæde ved at bevæge mig, og jeg prøvede at bilde mig selv ind, at jeg ikke havde tid til motion.

I dag finder jeg meget stor glæde ved at bevæge mig. Jeg elsker at få pulsen op, og mærke, hvordan sveden springer på panden.

Jeg går 10.000 skridt hver dag, og så træner jeg fem-seks dage om ugen – otte-ni timer i alt. Det er rigtig meget, og JEG ELSKER DET. Jeg prøver at variere min træning, så jeg går både til spinning, Bodystep, Bodypump, MBL, Stram Op, Zumba og Bodyattack.

Og jeg er simpelthen blevet “en af dem”, som jeg aldrig troede, jeg havde tid til at være!

Jeg kender mange, der siger, at de ikke har tid til at motionere så meget (og mindre kan nok også gøre det), men jeg kan kun sige, at det er et spørgsmål om at prioritere.

Jeg bliver glad af at motionere. Nej – jeg elsker det ikke, når jeg er midt i det, for det er da møg hamrende hårdt. Men jeg elsker følelsen, når timen er færdig, og jeg giver en high-five til min træner eller holdkammerat, som er lige så tilfreds som jeg. Jeg elsker også snakken i omklædningsrummet, og jeg elsker at køre hjem, og mærke, at jeg har fået et skud energi. Og jeg fortryder ALDRIG, at jeg har været til træning.

Nej – jeg får ikke strikket så meget mere, jeg får heller ikke bagt så meget mere og jeg rider også mindre end jeg plejede. Men mine børn har fået en glad mor, min mand har fået en energisk kone, og jeg har fået et spejlbillede, som jeg snart kan holde ud at se på. Så jeg bevæger mig glad – hver eneste dag!

img_8196

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din lektier