Kyllingenuggets

Lav din lektier

Hvem er det, der siger, at man kun kan spise en lille firkant god mørk chokolade? Hvem hulan er det, der tror, at de kan bilde andre mennesker det ind? Stik mig en plade mørk chokolade (den behøver ikke være specielt god), og jeg skal bevise, at de ikke har ret.

Jeg har faktisk aldrig været specielt glad for mørk chokolade – til gengæld har jeg spist så meget mælkechokolade, så jeg burde have haft en medalje. Hvorfor er der egentlig ikke nogen, der har givet mig en medalje?

Nå jo – det ved jeg forresten godt! For man får jo ikke en medalje for noget, man gør i smug. Og jeg har spist chokolade i “smug”. Altså – jeg har ikke ligget under min dyne og spist det, det er ikke på den måde. Men jeg har købt det, og så har jeg spist det om aftenen, når jeg har siddet i sofaen og set TV, læst eller lavet andet, der krævede et minimum af fysisk aktivitet. Hvis andre i familien spiste af chokoladen, så var husfreden forbi – det var MIT!

Jeg kender flere, der spiser slik, når de kører i bil (been there done that). Det er en super dårlig vane, som er mega svær at bryde, ligesom det er svært at komme op af sofaen og at holde op med at købe chokolade. – Der er kun én vej ud! Man skal gøre noget andet i stedet – finde et alternativ. Og nej, en gulerod smager ikke som chokolade, og den kommer heller ikke til det, men den holder dig beskæftiget, så du ikke spiser alt det, der gør dig frustreret og ked af det, og som ikke er godt for dig.

Sørg for at være på forkant! Guderne skal vide, at jeg synes, det er svært at være på forkant, og derfor søger jeg også rigtig meget støtte hos min træner, hvis jeg eksempelvis skal være væk hjemmefra en hel weekend, og ikke selv skal lave mad. Hendes svar er altid: “Sørg for at forberede dig hjemmefra – steg nogle frikadeller, skær grøntsager ud i snackstørrelse”. Og hun har så evigt ret – forberedelse kan gøre hele forskellen.

Derfor fokuserer jeg meget på at få lavet mine lektier hjemmefra.

guleroedder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingenuggets