Ferie ferie ferie

Succes motiverer

Hvordan holder man motivationen i ti måneder?

I ti måneder har jeg knoklet i træningscentret, og tænkt markant mere over, hvad jeg spiser. For nogle uger siden ramte jeg de 25 tabte kilo, som fordeler sig med 99 cm færre centimeter på min krop. – Jeg er mere end 30 cm mindre rundt om maven, og oplever i den grad, at være skrumpet.

Alligevel er det bare så svært i øjeblikket. Min hjerne tænker på at bage kager, at spise slik, lækre pastaretter, pomfritter osv. Ydermere er jeg kommet væk fra træningen, fordi jeg har haft problemer med min arm. Det er en rigtig dårlig cocktail!!!

Men tilbage i december 2016 tog jeg en beslutning, da jeg meldte mig til Kost & Krop. Jeg besluttede, at jeg ville min overvægt til livs, og det vil jeg stadig. Jeg har stadig 20 kilo, jeg gerne vil af med, og det kommer de. Den første beslutning var den første i en lang række. For det der giver mig succes er, at jeg tager beslutningen igen og igen mange gange hver dag. Når jeg står op, så beslutter jeg, at jeg skal have skyr til morgenmad eller en skive rugbrød med ost. Når jeg er på arbejde, beslutter jeg, at jeg ikke skal have eksempelvis feriekage, flødeboller eller andet sødt. Om eftermiddagen beslutter jeg, at jeg ikke skal drikke en stor cafe latte med masser af mælk og sukker (for jeg kan egentlig ikke lide sukker). Og om aftenen spiser jeg som oftest noget kød og noget kålsalat, men vælger ikke at spise kartofler/ris/pasta. Fire-fem gange om ugen beslutter jeg at køre ind at træne . Med andre ord tager jeg rigtig mange beslutninger hver eneste dag, og det er det, der giver mig succes, og det er det, der bliver ved med at motivere mig – for succes motiverer, og jeg har succes!

Hvad gør du for at få succes? Og kan du holde motivationen?

success-479568_960_720

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie ferie ferie