Til ridestævne

I gang igen – eller…

Kost & Krop er startet igen. Jeg er i fuld sving med kost og motion – i hvert fald med motionen.

Kosten er det lidt værre med – jeg synes bare ikke, at snackpeber, tomater og æggemuffins  er spændende! Det er jo ikke sådan, at jeg kaster slik og kage i hovedet, men jeg ville ønske, at en halv agurk var mit billede af en rigtig lækkerbisken. Jeg er med andre ord lidt ufokuseret i øjeblikket – og det gør mig bange.

Jeg bliver bange, fordi jeg frygter, at jeg falder i igen. Jeg har en forskruet idé om, at jeg nærmest over natten tager alle de kilo på, som jeg har tabt.

Kost & Krop er jo et “lukket” hold, jeg går på. Et hold hvor fællesnævneren er, at vi allesammen er startet som overvægtige – i større eller mindre grad. Vi træner i vores lukkede forum to gange om ugen, og hver anden uge bliver vi vejet og målt, ligesom vi tager en snak med vores træner. Da jeg var til vejning i sidste uge, viste det sig, at jeg havde tabt 1,1 kilo i løbet af sommeren. Det er jeg SUPER stolt over, for jeg har bestemt spist alle de sommer-is, som jeg kunne komme til, og har også drukket dejlige sommersjusser. Så det var skønt at komme i gang igen. Alligevel hang jeg lidt med skuffen, da jeg gik derfra – eller… Ikke da jeg gik derfra, men det er kommet efterfølgende. For min træner sagde til mig, at jeg skulle holde op med at træne så meget!
Det giver fuldstændig meget mening, at jeg ikke skal træner otte-ni timer hver uge, for så vænnes min krop til at have et meget højt energiforbrug, og jeg vil derfor tage på, hvis jeg i en periode (som julen) ikke træner. Jeg kan sagtens forstå, hvad begrundelsen er for, at jeg ikke skal træne så meget – men nu har jeg prøvet at holde det lidt nede i en lille uge, og jeg er sur og gal og vranten. Jeg TRÆNGER til at træne.

Så nu kører jeg i Kroppens Hus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til ridestævne